O meni

O meni

Pozdrav svima, pre svega želim da vas pozdravim i poželim vam dobrodošlicu na moj blog ili da kažemo mini sajt. U moru današnjih dešavanja u svetu i kod nas, odlučio sam se da napravim jednu malu oazu na internetu, gde mogu da pobegnem, odlutam i prepustim se mojim mislima dok blogujem sa mojim virtuelnim prijateljima koje verovatno nikad neću upoznati ni saznati više o njima. Ali zato vi hoćete o meni.

Ko je Vladimir Vrbaški?

Vladimir Vrbaški je pre svega jedan mlad momak, u ranim tridesetim godinama, trenutno neoženjen. Strasni filmofil. Entuzijasta. Koder.

Ekscentrik. Volim skupe automobile iako ne mogu da ih priuštim u ovom momentu (verovatno posle milion linija koda ću moći da priuštim novu e klasu mercedesa al na lizing).

Uostalom, nećemo se baviti toliko sa mnom i mojim životnim dešavanjima, više ćemo se baviti tematikom koja je meni zanimljiva a to su putovanja, lepe stvari i mnogo toga još.

Kako izgledaš?

To je verovatno i najčešće pitanje koje mi devojke postavljaju na društvenim mrežama dok se dopisujemo. Često volim da stavim moju najlepšu sliku na instagram i muvam devojke. Sada to ne bih želeo da radim, ipak ovaj blog mora da bude poslovan i što ozbiljniji.

Gde Vladimir Vrbaški voli da putuje?

Uh…. ovo je veoma zanimljivo pitanje… Volim svuda da putujem, bukvalno po celom svetu. Nema mesta koje ne bih voleo da obiđem, hajde možda ne bih voleo da obiđem Jukatan, nešto me ne privlači. Inače, svaki kontinent nosi svoju priču koju želim da čujem a posle da ispričam svojim najvoljenijim osobama.

Na mene je definitivno najveći utisak ostavila Španija… mmm špansko vino, sirevi i šunka.. pa to je nešto… Španci su nekako najpribližniji našem narodu… sve ostale države možemo poređati posle Španije…

Sport ili zabava

Da li Vladimir Vrbaški voli sport? Iskreno…. nisam neki ljubitelj sporta, ranije sam se bavio košarkom dok sam bio mlađi ali sam nakon nekog vremena shvatio da je moj životni put IT programiranje i da ću moj život pratiti kroz linije koda. Tako da ako je pitanje da li se bavimo sportom ili zabavom pre bih izabrao zabavu. Dobre kubanske cigare posle kodiranja u mojim odajama, raznim kafićima ili gastro pabovima uz pivo sa društvom gde komentarišemo žene sa kojima verovatno nikad nećemo biti al nama je zanimljivo.

Dopunjavaću ovu stranicu još. Pratite me.

Vaš Vladimir Vrbaški.