Korona Virus – Poslovi i dešavanja

U medijima se sve više piše o korona virusu u zemlji i inostranstvu. Imam utisak da žele da nas odvoje od naših porodica, da nam decu uče kvazi profesori od svoje kuće gde će pre birati način da prepisuju nego zapravo da usvajaju znanje.

Korona i privreda

Kako vreme prolazi brinem se da je ovo jedna globalna prevara, gde se za cilj pravi novi svetski poredak. Da li je korona slučajno napravljena kako bi sputala Američku ekonomiju i poremetila Trampa u gotovo sigurnoj pobedi na Američkim izborima.

Najjači samo opstaju a pitanje dal je tako? Nekako nam je korona pokazala da se male firme bolje nose sa koronom nego velike kompanije. Velike kompanije samim tim veći troškovi, više radnika, više plata, doprinosa, osiguranja i ostalo.

Prisustvovali smo kolapsu privrede, mahom su prvi stradali ugostitelji. Mnogi moji prijatelji su bili prinuđeni da prodaju svoje ugostiteljske poslove ili da ih prepuste drugima jer nisu mogli da podnesu dodatne troškove.

Kad će kraj korone?

Da je Nostradamus živ verovatno bi nam on dao odgovor na ovo pitanje. Kraj će da bude kad velike organizacije to odluče. Verovatno se nije napravio novi svetski poredak kako bi se to promenilo.

Do tada, pratite moj blog.

Zauvek vaš.

Vladimir Vlada Vrbaški
Srbija
Novi Sad, Beograd i ostali zanimljivi gradovi